Meteen naar de inhoud

Gastenboek

Welkom in het gastenboek van Podocentrum Schagen | Ried.

U kunt hier terecht voor ervaringen van klanten die u voor zijn gegaan.

Heeft u reeds een behandeling van Willem gehad? Dan zouden wij het erg fijn vinden als U uw ervaring zou willen delen om toekomstige klanten te helpen.

Ervaringen van klanten

Helemaal pijnvrij!

Rated 5 out of 5

Voor mijn werk zit ik dagelijks veel in de auto, ik kreeg tijdens het rijden telkens enorme zenuwpijn in mijn rechterbeen waardoor ik nauwelijks nog kon rijden. Na 2 bezoeken aan Willem, hij heeft mijn stuitje en heup rechtgezet, ben ik helemaal van mijn klachten af. Zo blij mee!! Ik zou iedereen Willem aanbevelen!

marlies

Eindelijk weer pijnloos

Rated 5 out of 5

Willem heeft voor mij nieuwe steunzolen gemaakt. Nu weer pijnloos lange wandelingen maken.

Super bedankt!

Albert Faber

Antwoord van Podocentrum Schagen | Ried

Goed om te lezen Albert! – Willem

100% pijnvrij

Rated 5 out of 5

Zo, hierbij een bericht omdat Willem mijn leven veranderd heeft! Na meer dan 3 weken met helse pijn in mijn rechter been en heup rondgelopen te hebben. Medicatie van de huisarts hielp niet en heb ik 5 nachten niet kunnen slapen vd pijn kreeg ik van een vriendin de “gouden” tip om een afspraak bij Willem te maken. Na, werkelijk het is de waarheid, 1 behandeling ben ik van mijn klachten af en ziet het leven er voor mij heel anders uit. Ik slaap als een roos en ben 100% van de pijn en klachten af. Ben Willem ontzettend dankbaar.

Met lieve groeten, John

John

Gouden handen

Rated 5 out of 5

Hallo Willem

Ik ben Gerry kuyper en ben bij jou geweest met mijn voet die zo pijn deed ,waar ik veel te lang mee had gelopen. Maar jij hebt mijn voet twee behandelingen gegeven en………..ja jij hebt Gouden handen. Wat ben ik blij dat ik naar jou ben gegaan en beloof jou dat ik nooit meer zo lang met een voet klacht blijf lopen. Mijn dank is groot ,ik loop nog wel niet zo ver met mijn Akita hond maar ik loop tenminste weer. Doei

Gerry Kuyper

Nekhernia

Rated 5 out of 5

Zes weken gelopen met een nekhernia en toen in contact gekomen met Dhr. de Bruijn.

Vreselijk veel pijn gehad in mijn rechter arm door de hernia.

Dhr. de Bruijn heeft mij hier van afgeholpen in 4 behandelingen.

Ik kan nu weer normaal en pijnloos functioneren.

Bedankt Meneer de Bruijn!!

A.J.M. van Sevenhuijsen

Jaren sukkelen met rugkluchten

Rated 5 out of 5

Na jaren sukkelen met rugklachten en ziekenhuis in en uit, uiteindelijk bij Willem de Bruijn terecht gekomen. Na 3 behandelingen en een paar goedpassende steunzolen ben ik geheel klacht vrij.

Ik adviseer iedereen dan ook om naar Willem toe te gaan.

Johan Broekhuis

Zonder krukken weer naar buiten

Rated 5 out of 5

Afgelopen donderdag (29-10-2015)weer geweest,

Kwam met krukken binnen en liep weer zonder krukken naar buiten.

Gewoon geweldig wat deze man kan!!

Kris S.

Henk Kruis 20 april 2013

Rated 5 out of 5

Mijn ervaring met Willem de Bruijn

Ik gebruik al vele jaren steunzolen en zo ben ik ook in contact gekomen met de heer de Bruijn, die mij ruim 8 jaar geleden steunzolen heeft aangemeten.

In de jaren daarna heb ik regelmatig nieuwe steunzolen aan laten meten (als de oude versleten waren) waarbij ik tijdens het gesprek met de heer de Bruijn aangaf dat ik stijve kuiten had of een andere keer slappe knieën.

Vervolgens vroeg hij mij om op een soort glazen plaat te gaan staan en via een soort waterpas zag hij dat ik niet in balans was, een scheve wervel of iets dergelijks of een licht verschoven stuitje.

Wat er daarna gebeurde beschouw ik als pure magie, maar met een enkele handgreep en/of zalfje was het probleem opgelost. De heer de Bruijn heeft mij trachten uit te leggen hoe het werkt maar ik snap het nog steeds niet.

Zo is mijn vrouw ook geholpen door de heer de Bruijn, zij had ernstige knie klachten waar de fysiotherapeut geen oplossing kon bieden.

Ik kom nog steeds in de praktijk van de heer de Bruijn als mijn steunzolen weer vervangen moeten worden, en ik weet dat ik bij een aantal andere klachten, waarbij een gewone arts niet veel kan uitrichten een grote kans heb dat de heer de Bruijn mij wel snel kan helpen.

Een tevreden klant

Henk Kruis

Back to base

Rated 5 out of 5

Al vanaf de eerste dag kom ik bij Willem, ontelbare klachten op verschillend niveau heeft hij bij mij verholpen!

Maar wat ik geweldig aan Willem vindt is dat hij absoluut niet zweverig is maar back to base is en met nuchter verstand je binnen no time van je klachten afhelpt.

Henny

Deel uw ervaring